Evenement informatie

[ Terug naar de vorige pagina ]

 

DocuDo - Lezing Klaudie Bartelink

do, 07 mrt 2019


"Een foto zegt meer dan duizend woorden". Als dit ergens geldt is het wel de onderwater wereld. Een wereld waarin wij duikers te gast zijn en worden ondergedompeld in een compleet ander ecosysteem. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk deze onderwater wereld te betreden. Gelukkig zijn er mensen wiens missie het is deze prachtige onderwaterwereld voor het brede publiek zichtbaar te maken.

Klaudie Bartelink is verhalen verteller van de onderwaterwereld en wil dit aan iedereen laten zien! Niet alleen toont ze aan hoe prachtig en divers de onderwaternatuur is, maar ze weet ook met veel emotie de gevolgen van menselijke vervuiling van de oceanen in beeld te brengen. Als mede-oprichtster van Duik de Noordzee schoon heeft ze al veel expeditiefilms gemaakt. Met haar eigen bedrijf Dutch Maritime Productions werkt ze aan de mooiste onderwaterfilms en documentaires. Haar beelden zijn onder andere te zien in Holland Natuur in de Delta, De Wilde stad maar ook bij SEA Life Scheveningen, Diergaarde Blijdorp en Stichting de Noordzee.

Vanavond neemt Klaudie ons mee in de onderwaterwereld met haar prachtige filmbeelden en zal ze meer vertellen over de unieke en bijzondere waarde van de oceanen. Verhalen genoeg over hoe ze deze onderwaterbeelden maakt! Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we een heuse bioscoopzaal gereserveerd! Iedereen, ook niet leden, is van harte welkom. Echter schrijf je snel in (klik), want vol = vol!

vragen? ec@gov-bussum.nl

Adres van de locatie

Bibliotheek en Volksuniversiteit Hilversum

`s Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum 

  

.