Evenement informatie

[ Terug naar de vorige pagina ]

 

Zeelandweekend

do, 24 mei 2018

 

Het GOV-Zeelandweekend is het jaarlijkse hoogtepunt op de evenementenkalender. Een lang "weekend" op een camping in Zeeland met een enorme variëteit aan duiken, gezelligheid bij het houtvuur, gezamenlijke BBQ-en en, als het meezit, mooi weer.

Voor een ieder die het eerder meemaakte is het verloop van dat weekend gesneden koek. Voor de nieuwe guppen verdient het wel enige toelichting.

Ons Zeelandweekend, het weekend waarin de nieuwe 1-sters voor het eerst kennismaken met het prachtige Zeeuwse onderwaterlandschap, valt altijd in het "weekend" ná Pinksteren. Dit jaar valt dat "lange weekend" van 24 tot en met 27 mei, maar sommigen arriveren al woensdag, anderen pas zaterdagochtend. Op de zondag wordt er nog maar één keer gedoken
en daarna wordt afgebroken.

De camping
Ook dit jaar gaan we naar camping La Ferme. De beheerder is Els van Steenvelt. Els is niet snel te been, maar met de scootmobiel scheurt ze over de hele camping heen. Els is een echte gastvrouw en ze kan veel regelen voor jou:
- Warme Broodjes
- Drankjes, zoals fris en bier
- Gratis gebruik van de koel/vrieskast
- Een schuur vol spelletjes voor de kids
- Accommodatie verhuur


De camping ligt centraal en bij slecht weer kunnen we met z'n allen in de schuur!


Camping La Ferme.
Schendersweg 4
4322 TD Scharendijke
Tel: 0111-408473

De duiken
Meestal is er 2 à 3 keer per dag een mogelijkheid om in clubverband te duiken. Een ochtend-, middag- en een nachtduik. Op zondag wordt er één duik geregeld.

Op een centrale plek staat een whiteboard waar de duikstekken en de tijden staan vermeld. Daar schrijf je in voor een duik, met of zonder buddy.

De briefing wordt altijd op de camping gehouden. Direct na de briefing wordt er vertrokken naar de duikstek. Zorg ervoor dat je vóór de briefing klaar bent
om te vertrekken en DAT JE DUIKFLES VOL IS!

Voor dit weekend hebben we de camping afgehuurd. Je hoeft niet te reserveren, alleen bij aankomst melden bij de receptie en vast betalen. We zullen je ter zijner tijd wel vragen om je aan te melden.

Je bent welkom alleen, met een buddy of met de hele familie. In een tent of met een caravan. Mensen die geen kampeermiddel hebben, kunnen op deze camping een huisje of een caravan huren. Meer informatie is te vinden op de website.

Reserveren van een accommodatie kan rechtstreeks bij de camping.
(Wie het eerst komt, die het eerst maalt.)


Reserveren van een campingplaats is dus niet mogelijk. Alleen rechtstreeks reserveren als je een accommodatie wil huren!


Zet de data vast in je agenda!
24 tot en met 27 mei 2018.

Voor vragen kun je bij Coen terecht.

Groetjes en tot in Zeeland.
de EC

 

.