Evenement informatie

[ Terug naar de vorige pagina ]

 

Dauwtrapduik

do, 10 mei 2018

 Ja, ja… ook dit jaar staat het evenement voor de echte bikkels weer op de kalender! Gelukkig zijn dat er best veel, zodat het altijd een gezellige boel is.

Dit jaar valt Hemelvaart op donderdag 10 mei, en gaan wij Dauwtrapduiken!
We verzamelen lekker vroeg: om 04.30 u op Zandeiland 4 in Vinkeveen. De bedoeling is om daarna zo snel mogelijk te water te gaan, zodat we onder zijn als de zon op komt.

Als we allemaal weer veilig boven en omgekleed zijn, doen we ons tegoed aan een lekker ontbijt. Wij zorgen voor belegde broodjes en wat te drinken. Net als de afgelopen jaren staat ons goed geoliede (bijna professionele) team weer paraat. Een heerlijk & gezellig ontbijt is dus gegarandeerd!

Ben jij een bikkel? Geef je dan zo snel mogelijk – maar in ieder geval voor 8 mei - op via het ticket bij het Facebook evenement (dat binnenkort aangemaakt wordt) of via deze link

Hieronder een aantal aandachtspunten voor iedereen die mee wil:

  • Om te mogen duiken vanaf Zandeiland 4 moet je als duiker een vergunning hebben. Deze is te verkrijgen bij de duikshop (Airdiving) naast het zandeiland. Bedenk dat zij niet aan dauwtrappen doen! Voor openingstijden zie: www.airdiving.nl

  • Aspirant 1* duikers mogen zich opgeven, maar ze kunnen zich alleen inschrijven als ze duiken met een instructeur. Spreek dit dus van te voren af en geef je alleen als buddypaar op! (Dit geldt ook voor 1* duikers die de nachtduikmodule nog niet hebben gevolgd).

  • Iedere duiker moet een eigen (werkende) duiklamp mee hebben!

 

.